Trouwen Amersfoort Dierenpark

Ja, ik wil … in DierenPark Amersfoort

Bent u op zoek naar een unieke en spannende locatie voor de dag van uw leven? Wilt u trouwen tussen de tijgers? Dan bent u van harte welkom in het Paleis van Koning Darius in DierenPark Amersfoort.

Terwijl de gasten zich verzamelen in het Paleis van Koning Darius, wachten de bruid en bruidegom vol spanning achter de houten poort. De bruidegom zegt nog eens hoe stralend de bruid eruit ziet in haar prachtige jurk. Op de tonen van de bruidsmars loopt het bruidspaar samen met de bruidsmeisjes de zaal binnen. Alle ogen zijn op hen gericht. Niet alleen de gasten, maar ook de tijgers en de jakhalzen zijn getuigen van de huwelijksceremonie.

Een ambtenaar van de burgerlijke stand uit Amersfoort voltrekt de plechtigheid. Na het officiële gedeelte is het tijd om het bruidspaar te feliciteren. Daarna knalt de kurk van de champagnefles en snijdt het bruidspaar de prachtige bruidstaart aan.

Terwijl de gasten een rondleiding door het DierenPark krijgen, maakt de fotograaf ondertussen foto’s. Na de rondwandeling langs de dieren, worden de gasten in het parkrestaurant ontvangen voor een luxe uitgeserveerd diner of dinerbuffet.

Na het diner begint het bruiloftsfeest, eventueel met een live band of een drive-in-show. De bruid en bruidegom openen de dans. Wij serveren drankjes en heerlijke culinaire hapjes. Na afloop van het feest lopen bruidspaar en hun gasten door het park naar huis. Het is donker en in het park heerst een diepe rust. U hoort alleen een leeuw brullen in de verte… Het einde van een onvergetelijke dag!

Bruiloftsfeest Ja, ik wil …

Ja, ik wil … is één van de feesten en partijen die u kunt vieren in DierenPark Amersfoort. DierenPark Amersfoort ligt prachtig verscholen in een bosrijke omgeving. In het park wonen meer dan 100 soorten dieren uit de hele wereld. Behalve een diner en/of feest met uw gasten, kunt u ook de huwelijksplechtigheid in het park laten voltrekken.

Het bruiloftsfeest wordt speciaal georganiseerd voor gezelschappen vanaf 20 personen.

Mogelijk programma

Ontvangst van de gasten
De huwelijksvoltrekking
Gelegenheid voor een high tea, een rondwandeling door het park en een fotosessie
Een feestelijke avond in het restaurant met een uitgebreid diner en een live band.
Wilt u meer informatie ontvangen over trouwen in DierenPark Amersfoort ? Vul dan het informatieformulier in. U kunt ook een e-mail sturen naar evenementen@dierenparkamersfoort.nl.

Geplaatst op Categorieën algemeen